Dag 1, 2/10: Brussel -> Denver

Het reisblog voor deze reis zal waarschijnlijk iets bondiger zijn dan vroeger. Het is momenteel al dag 7 terwijl ik dit eerste bericht typ (en dag 21 terwijl ik het effectief online zet :))

Onze vlucht met Iceland Air vertrekt om 14u in Zaventem. We vliegen via Keflavik met een beetje vertraging, maar de piloot verzekert ons dat de aansluitende vlucht op ons zal wachten.

In Denver halen we wat cash uit de muur en nemen het busje naar de Alamo vestiging. We hebben een Skip-the-counter ticket dus kunnen rechtstreeks naar de parking lopen en een auto uitkiezen. we hebben een Fullsize SUV geboekt. Blijkt dat er amper 1 op de parking staat :/ Een Nissan Armada, een auto met een hoog verbruik en spartaans infotainment systeem. Deze heeft dan ook nog eens al 38.000 mijl op de teller staan, ruikt wat muf en heeft een beige suède interieur, jawel… We vragen aan een van de werknemers of er geen Ford Expedition beschikbaar is, maar dat is niet het geval, wel een Chevrolet Tahoe die nog gewassen wordt. We besluiten er even op te wachten. Na een kwartiertje komt er inderdaad een zwarte met 4000 mijl op de teller aangereden. Vele beter… 5.6L V8, 4WD, lederen interieur, achteruitrijcamera, heated seats, elektrisch kofferdeksel. Helaas geen Sirius XM satellietradio, maar wel Android Auto waarmee we m’n smartphone kunnen aansluiten en Google Maps op het scherm van de auto kunnen weergeven en Spotify kunnen luisteren.

Ondertussen is het al vlot 20u gepasseerd en is het nog een half uur rijden naar het hotel in Brighton buiten het centrum van Denver. Op die manier hopen we morgen de dag niet te moeten beginnen in de file. Na 22u wakker zijn eindelijk gaan slapen…

Hotel: Fairfield Inn & Suites Denver Northeast Brighton

Advertentie

One thought on “Dag 1, 2/10: Brussel -> Denver

  1. Pa schreef:

    Ha, ik dacht al da je den blog vergeten was.
    Toen ik je heenvlucht via flighttracker volgde, heb ik me toch wel afgevraagd of je je aansluitende vlucht zou halen. Blijkbaar wel dus. In elk geval, bedankt voor de technische beschrijving van de voituur. Een goed uitgerust beest dus. Lucky you!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s